The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dışarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Binaların yangından korunması ile alakadar ele kızılınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile arsa kırmızıır.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak yapıda olmalıdır.

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belli bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını katkısızlayana denli dayanması çok önemlidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Ekip binasında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

ve kontrolleri strüktürlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son grado ilgi edilmektedir. Medyaya yansıtali ve yangın kapısı nedenli emanet zayiatının olması bu konuya neden ögönen verilmesi gerektiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında yangın kapısı kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval allıkıyoruz.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page